POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EM-KVAL
3v

Förbundet bekräftar: Lagerbäck tar beslut om sin framtid

Foto: Bildbyrån.

Lars Lagerbäck har kontrakt över EM 2020.
Nu meddelar norska fotbollsförbundet att svensken tar beslut om sin framtid. 
- Det är ingen hemlighet från vår sida att vi vill att han ska fortsätta, säger förbundets president Terje Svendsen enligt Nettavisen

Tidigare svenske förbundskaptenen Lars Lagerbäck har kontrakt med norska A-landslaget över EM 2020, men öppnade nyligen för att förlänga avtalet med reservation för att bollen ligger hos det norska fotbollsförbundet. 

- Jag svarar om jag får en specifik fråga och jag vet inte om jag får den. Det ligger på andra än mig. Vi har inte pratat om det i detalj, men jag vet att de som tar beslut på fotbollsförbundet vill klargöra det så snart som möjligt, sa han till norska tidningen Nettavisen. 

Nu bekräftar förbundets president Terje Svendsen att förbundet vill förlänga med Lagerbäck och att bollen därmed nu ligger hos svensken. 

- Vi har haft en dialog med Lars och pratar med honom. Naturligtvis diskuterar vi framtiden och det är ingen hemlighet från vår sida att vi vill att han ska fortsätta, säger Svendsen och fortsätter:

- I höst är det många kval, så vi har inte haft några riktiga förhandlingar, men vi har sagt att vi borde avsluta dialogen runt årsskiftet. Det är verkligen upp till Lars själv vad han tycker och vad han vill. Det är tydligt att vi önskar att Lars ska fortsätta, men dialogen har inte avslutats och kommer inte att slutföras förrän vid årsskiftet. 

Norge tillhör samma EM-kvalgrupp som Sverige och är fyra i gruppen. Norge har tre poäng upp till tredjeplacerade Rumänien, fyra poäng upp till andraplacerade Sverige och nio poäng upp till Spanien i gruppledning. Härnäst ställs Norge i mitten av november mot Färöarna hemma och Malta borta i kvalspelet. 

Publicerad 2019-10-21 kl 13:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå