Första landslagsmålet för Saman Ghoddos

Saman Ghoddos har gjort sitt första landslagsmål för Iran.
Östersundsanfallaren satte 2-0 mot Panama i en träningslandskamp.

VM-klara Panama och Iran möts under torsdagskvällen i en träningslandskamp. Östersunds anfallare Saman Ghoddos fanns med från start hos gästerna och gjorde därmed sin tredje landskamp för landet.

Och då skulle även första målet komma. Ashkan Dejagah hade satt 1-0 på straff efter en kvart och bara tre minuter senare utökade Ghoddos till 2-0. Anfallaren fick bollen till vänster i straffområdet och placerade säkert in bollen i det bortre hörnet.

Vid det första målet var Ghoddos inblandad i förarbetet då han slog passningen till Karim Ansarifard som fick straff.

Panama reducerade på en straff innan den första halvlekens slut, men fler mål blev det inte. Iran vann matchen med 2-1.

Publicerad 2017-11-09 kl 20:06