POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
10å

Fotbollförbundet: "Förhandlingarna strandade"

Svenska fotbollförbundet och Erik Hamréns norska klubb Rosenborg har förhandlat i flera dagar, men förhandlingarna har nu strandat.

"Vi blev eniga om att avstånden var för stora för att vidare diskussioner skulle vara meningsfulla och leda någonstans säger", Terje Svendsen i Rosenborg, i ett pressmeddelande.

Hamrén står under kontrakt med Rosenborg till 2010. Att lösa honom för det kontraktet skulle bli för dyrt för det svenska förbundet och ordförande Lars-Åke Lagrell säger att parterna helt enkelt stod för långt ifrån varandra.

Nu har flera tänkbara namn som Sven-Göran Eriksson, Hasse Backe och Erik Hamrén tackat nej till jobbet som förbundskapten:

"Uppdraget som svensk förbundskapten är stimulerande och det lockar de tränare vi talat med. Att det i praktiken sedan inte kan lösas i ett eller annat fall är sådant vi får leva med. Vi fortsätter nu vårt arbete, Eriks namn stryks, och vi kommer att hålla tempot uppe för att så fort det är möjligt kunna utse en ny förbundskapten och det är allt vi har att säga för tillfället", säger Lars-Åke Lagrell.

Det konkreta förhandlingsarbetet utförs av en beredningsgrupp, där förutom Lars-Åke Lagrell även styrelseledamoten Kenneth Håkansson, tillträdande generalsekreteraren Mikael Santoft samt landslagschefen Lars Richt återfinns.

Publicerad 2009-10-30 kl 22:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå