FFFFF:

FFFF:

FFF:

Igor Akinfejev

Kan inte klandras för förlusten även om det rasslade in tre mål till slut. Han gjorde vad han skulle så länge det var match och kunde inte stoppa målen. Var rätt vass.

Sergej Semak

Ryssarnas defensiva ankare fick slita för att hinna med det spanska mittfältet. Det gick bara sådär. Han sprang mest av alla men tyvärr var det ofta förgäves. Vassa passningar men det hälpte inte.

FF:

Aleksandr Anjukov

Försökte kliva framåt under första halvleken men hade det tufft när Silva & Co anföll. Det var på hans kant som förspelet till 1-0 skedde-och han hängde inte riktigt med.

Vasilij Berezutskij

Ersatte avstängde Denis Kolodin. Hade ihop med mittbckskollegan fullt upp med Fernando Torres och fick det tuffare och tuffare under matchen. Bortspelad vid ena målet.

Sergeij Ignasjevitj

Det var knappast det centrala försvaret som tog Ryssland till semifinal. Är ganska trög och inte så skicklig med bollen och blev ofta satt under press. Överlobbad vid 2-0 målet.

Konstantin Zyrjanov

Slet och sprang som ett djur och hade en del boll men det var som om han inte räckte till när det gällde att skapa något framåt. Fick lägga för mycket kraft att jobba hemåt.

Roman Pavljutjenko

Han är avig, svårläst och uppträder inte alltid som en anfallare. Ändå får han emellanåt till farligheter, som i den första halvleken då han skapade en del lägen. Fick inget riktigt stöd efter pausen och då föll han ur matchen helt.

Dinijar Biljaletdinov

IN 56. Drog på sig ett gult kort direkt efter att ha kommit in. Sänkte Silva. Annars blev det han inte den injektionen som Hiddink hoppats på. Fick sällan tag på bollen utan fick mest jaga.

Dimitrij Sytjev

IN 57. Den tidigare supertalangen kom in för att få fart på anfallsspelet. Klev in till höger och lade kraften på att jaga mål. Fick till ett par skott men då var det för sent. Hade svårt mot Capdevila.

F:

Igor Semsjov

UT 56. Hade inte lätt match mot det spanska centrala mittfältet. Fick aldrig fart i sitt spel framåt och fick ägna mycket kraft åt att försvara. Det slet och han orkade inte hela vägen hem när Xavi gjorde 1-0. Utbytt tätt därefter.

Ivan Sajenko

UT 57. Det ryska motorrummet på mittfältet hackade betänkligt. Sajenko till var en av de som inte kom upp i standarden från tidigare matcher. Hade tufft mot Capdevila och Silva och fick kliva av när det skulle jagas kvittering.

Andrej Arsjavin

Hajpen hann i kapp honom och kanske var spanjorerna inlästa. Hade svårt att skapa något överhuvudtaget och det enda skottet fastnade på en back. Nickade ihop med Puyol. Alla jagande proffsklubbar måste fått sig en tankeställare.

Jurij Zhirkov

Den offensive vänsterbacken försökte kliva fram men var inte lika framgångsrik som tidigare under EM. Ju längre matchen gick ju mer tillbakatryckt blev han. Plötsligt såg han alldaglig ut.