Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Frings om parad i Berlin: Nu ska vi ha en pokal med oss

TENERO. Efter VM-bronset 2006 hyllades Tyskland av en halv miljon fans i Berlin.
På måndag blir det ny parad - och med en skillnad.
- Den här gången vill vi ha en pokal med oss, säger Torsten Frings.

Tyskland har rest sig efter ett bedrövligt EM 2004. Under hemma VM 2006 bärgade man bronset. Nu hoppas Torsten Frings få ta firandet ett steg till.
För redan är en parad planerad till på måndag i Berlin.

- Visst var det häftigt senast, men det kändes som om det saknades något. Den här gången vill vi ha en pokal med oss att visa upp för fansen. Vi vill visa mer än bara t-shirts som det står "Tack för stödet" på, säger mittfältaren.

Allt talar för att den revbensskadade mittfältaren finns med från start på söndag. Han gjorde ett inhopp mot Turkiet - vilket även överraskade honom. För han bröt revbenet i sista gruppspelsmatchen mot Österrike.

- Jag har inga problem alls, det är förvånande. Självklart var det riskabelt med tanke på att en smäll kunde gjort att jag varit tvungen att byta efter tio minuter och att det kunde gått till förlängning då man behöver byten.
- Nu brinner jag för att spela i finalen i Wien.

Inför semifinalen sa Joachim Löw att du sagt att du förstod att han vilade dig från start och att du gjort likadant som tränare. Hur ser du på det nu? - Tränare Frings hade spelat med spelare Frings i laget. Nu är det bara finalen kvar och det finns ingen risk.

Vet du att du spelar? - Nej, det har inte tränare Löw berättat för spelare Frings än. Men jag har visat att jag är bra nog och sedan är det upp till tränaren.

Publicerad 2008-06-27 kl 13:57
Annons
Annons
Annons