POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Frustrerad Tévez utanför landslagstruppen igen

Manchester City-stjärnan petad igen - nu kan han inte längre vara tyst:
- Om de inte räknar med mig, så ring mig och säg det, säger Tévez.

Copa América närmar sig. Den första juli börjar den stora fotbollsfesten, men om vi får se stjärnspelaren Carlos Tévez i den argentinska landslagsdressen i sommar återstår att se. Det var ett tag sedan nu han togs ut i landslaget av den argentinska landslagstränaren Sergio Batista, och inför Argentinas träningslandskamper i början på juni mot Nigeria och Polen finns han inte heller den här gången med i truppen.

- Inte ett samtal fick jag. Jag förstår att det kan vara så att jag inte passar honom, men han kan åtminstone lyfta på telefonen, säger Carlos Tévez, rapporterar argentiska El Clarín.

- Jag har inte hört från Batista sedan Brasilien matchen. Han har inte ringt mig mer. Min representant har försökt nå honom men han svarar inte. Jag vet inte orsakerna till varför jag lämnats utanför landslaget.

Sergio Batista å sin sida har sagt Tévez inte är petad från landslaget. Men det var länge sedan nu han var med och i de senaste uttagningarna har han varit frånvarande. Tévez har inte spelat med La Albiceleste sedan i oktober 2010.

Carlos Tévez avfärdar också rykten om påstådda konflikter med landslagskompisar. Tillfrågad om Messi så svarar han:

- De säger att jag bråkar med el Enano (Messi), att han skulle ha lämnat mig utanför. Men med Messi har jag en relation som med ingen annan. Han är för mig nummer ett. Han måste vara landslagets kapten och ambassadör.

Tévez vill dock göra klart att han är redo för spel.

- Ringer de, så är jag disponibel.

Inför träningskamperna mot Polen och Nigeria är inte heller Messi, Di Maria, Agüero och Mascherano med - spelare som alla förväntas vara med i Batistas trupp till Copa América. Och då vill Tévez vara med.

Copa Amériaca, som går av stapeln i Argentina, startar den första juni.

Publicerad 2011-05-19 kl 12:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå