Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Gyan försöker glömma straffmissen inför Englandsmatchen

Bedrövelsen från VM i Sydafrika har inte lämnat Asamoah Gyan helt. Men fortfarande finns det tid för återupprättelse.
– Vi kan gå längre i nästa VM, säger han till engelsk press.

Ni kan historien. I somras hade Asamoah Gyan chansen att bli historisk. Med en straff på övertid kunde han skjuta sitt Ghana, som första afrikanska lag till en semi-final i fotbolls-VM. Men han sköt i ribban och blev istället syndabock.

- Jag tänker fortfarande på missen, det var mitt fel att vi inte gick vidare. Men jag har flera år kvar att spela, jag är fortfarande ung, säger Asamoah Gyan.

Gyan är inte ensam om att ha missat en avgörande straff, och han menar att hans karriär skulle ta skada om han inte lägger missen åt sidan.

- Flera andra stora spelare har missat viktiga straffar. Jag måste lägga missen åt sidan och koncentrera mig på min fortsatta karriär.

I somras bytte Asamoah Gyan franska Rennes mot England, och Sunderland. Men trots spel i Premier League så tror han att han och hans landsmän behöver bevisa sig för världen igen.

- Vi i landslaget gjorde riktigt bra ifrån oss i somras. Men vi måste bevisa att det vi gjorde i VM inte var tur. Vi måste visa världen vad vi är kapabla till, säger han.

Publicerad 2011-03-28 kl 15:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons