Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Här är svenskarna som kan flytta efter EM

Sveriges EM blev ingen succé och spelarna kan nu börja fundera över situationen i sina klubbar. Och det är några stycken som är på väg bort.

Här är svenskarna som i nuläget är närmast en flytt i sommar:

Fredrik Stoor
Det finns intresse i England hos bland annat Wigan och Blackburn. De första tävlingsmatcherna i blågult gick helt okej och bakom sig har Stoor en fin tid i Rosenborg.

Johan Elmander
Har varit på väg sedan förra sommaren. Då hade han en succésäsong i ryggen och var het i landslaget. Det är inga fördelar han tar med sig in i sommarens förhandlingar. Tidigare har det spekulerats mycket i spanska klubbar och det senaste är nyheter om grekiskt intresse i Panathinaikos.

Andreas Isaksson
Få är så desperata att hitta en ny klubb som ”Isak”. Galatasaray är en segdragen historia och är fortfarande aktuellt. Ny aktörer i dramat om målvaktens framtid är PSV Eindhoven och Atletico Madrid. Även Fulham har nämnts i engelsk press.

Christian Wilhelmsson
Lånet till Deportivo har gett ”Chippen” en nytändning, men klubben verkar inte vilja behålla honom. Han återvänder därmed till Nantes där han själv sagt att han inte vill spela. Klubbledning och tränare är däremot utbytta sedan hans mörka tid i klubbens frysbox och de nya vill ha svensken. Skadan i EM hjälper knappast i jakten på en ny klubb.

Sebastian Larsson
Newcastle verkar av allt att döma vara den hetaste spekulanten, men enligt spelarens agent finns det fler Premier League-klubbar som är intresserade. Birmingham vill ta med sig högeryttern till Championship, men det är inte Larsson själv intresserad av.

Andreas Granqvist
Lämnar Helsingborg. Klubben vill gärna förlänga lånet och ”hemma” i Wigan verkar intresset vara svalt. Nantes har nämnt som en intresserad klubb, likaså Groningen. Själv säger han att det finns fler holländska klubbar som visat intresse. Även tyska klubbar har svensken på sin önskelista.

Zlatan Ibrahimovic Har ryktats intressera både Real Madrid och Barcelona men i veckan gick Inter-presidenten Massimo Moratti ut och sa att anfallaren förlänger med klubben.

Publicerad 2008-06-20 kl 18:51
Annons
Annons
Annons