Henry gav Domenech hopp

Landslag

Serbien-Frankrike 1-1
1-0 Nenad Miljas 14' 1-1 Thierry Henry 31'

Frankrikes förbundskapten Raymond Domenech lär få fortsätta ett tag till på sin post. Frankrike klarade 1-1 i den viktiga bortamatchen mot Serbien trots att man spelade med tio man i 81 minuter.

Det var en mycket händelserik matchinledning i Sarajevo. Efter bara nio minuter blev målvakten Hugo Lloris utvisad sedan han dragit ner Nikola Zigic. Den efterföljande straffen satte Nenad Milijas i mål.
Men Frankrike lyckades kvittera efter en halvtimme genom Thierry Henry. Barcelona-spelaren slog in en retur efter ett tveksamt ingripande av hemmamålvakten Vladimir Stojkovic.

Frankrike har fortfarande fyra poäng upp till ledande Serbien, 15 mot 19. Serberna kan säkra segern i grupp 7 hemma mot Rumänien 10 oktober eller borta mot Litauen 14 oktober.

Frankrike har kvar att möta Färöarna (10 oktober) och Österrike (14 oktober) på hemmaplan.