Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Hollands kaxiga utspel: "Vet att de övriga lagen inte vill möta oss"

Hollands nytillträdde förbundskapten, Danny Blind, är självsäker efter att med sitt "oranje" lottats i samma grupp som Sverige och Frankrike.
- Jag vet att de övriga lagen inte vill möta oss, säger han.

Danny Blind som nyligen tog över det holländska landslaget efter Guus Hiddink har uttalat sig om VM-kvallottningen.

Blind ser optimistiskt på lottningen där Holland hamnat i Sveriges grupp tillsammans med Frankrike, Bulgarien, Vitryssland och Luxemburg.

- Det är fina fotbollsnationer, med Frankrike som sticker ut som före detta Europa och- Världsmästare. Eftersom det bara är gruppettan som går direkt till VM så har vi en tuff uppgift framför oss. Matcherna mot Bulgarien och Vitryssland från seedningsgrupp fyra och fem blir även de tuffa, säger Danny Blind till det holländska fotbollsförbundet enligt Football-Oranje.

Blind som de senaste tre åren jobbet som assisterande tränare i det holländska A-landslaget bjuder även på en hel del självsäkerhet.

- Jag vet att de övriga lagen i gruppen inte är särskilt nöjda över att ha lottas mot oss och låt oss vara ärliga här. Starka motståndare motiverar oss bara.

Innan VM-kvalet drar igång nästa år har dock Blind en tuff uppgift framför sig. Nämligen den att rädda Holland från ett kvalfiasko där laget för närvarande bara är trea bakom Island och Tjeckien i EM-kvalet.

Publicerad 2015-07-26 kl 08:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons