POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Hoppar av - två veckor innan mötet med Sverige

Foto: Scanpix

Med mindre än två veckor kvar till träningslandskampen mot Sverige i Stockholm står Iran utan förbundskapten. Carlos Queiroz har slutat, enligt rapporter på grund av interna problem.

31 mars möts Sverige och Iran i en träningslandskamp på Friends Arena. Men i nuläget är det osäkert vem som kommer leda det iranska herrlandslaget. Detta då förbundskaptenen Carlos Queiroz motvilligt har hoppat av sitt uppdrag, meddelade det iranska fotbollsförbundet på fredag. Det var bara sex månader sedan den portugisiske tränaren, som har varit Irans förbundskapten sedan 2011 och ledde landet i VM förra året, förlängde sitt kontrakt till 2018.

- Jag ville inte sluta och har inte ens tänkt i de banorna, sade Queiroz till nyhetsbyrån Fars.

- Det låg inte i mina händer och var inte mitt beslut. Inte ens min chef ville det, men tyvärr var båda sidor tvungna att acceptera det på grund av den yttre pressen.

Enligt Fars ville Queiroz ta ut Rostovs anfallare Sardar Azmoon och Nijmegens ytter Alireza Jahanbakhsh till träningslandskamperna mot Chile i Österrike och Sverige. Men i stället blev duon uttagna till Irans U23-landslag.

Det beslutat ska ha varit den sista droppen som fick Queiroz bägare att rinna över.

Publicerad 2015-03-20 kl 18:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå