Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ingen Hiddink i Chelsea: ”Om vi får ett erbjudande avvisar vi det”

Landslag

Chelsea uppges vilja ha Guus Hiddink. Då sätter Turkiet ned foten – och säger att det inte finns en chans att de släpper sin tränare.

Carlo Ancelottis tid i Chelsea kan snart vara över. Efter säsongens misslyckande rapporterade flera medier att italienaren skulle få lämna sin tränarpost när ligan tar slut i maj. Redan nu har det börjat spekuleras kring vem som ska efterträda honom, och ett namn som dykt upp är Guus Hiddink – nuvarande coach för Turkiets landslag.

Türker Tozar, turkiska landslagets kommunikationschef, avfärdar dock möjligheten för Hiddink att ta över Chelsea.

- Så sent som förra veckan avvisade vi en förfrågan om honom från Ajax och kontraktet mellan honom och vår president (Mahmut Özgener) tillåter inte honom att arbeta med en klubb under tiden som han arbetar med turkiska landslaget, säger han enligt the Daily Telegraph.

ANNONS

- Vi förstås att folk som Roman Abramovitj vill ha honom, men om han kommer med ett erbjudande tackar vi nej till det.

Hiddink tränade Chelsea under en kort tid 2009, samtidigt som han var förbundskapten för Ryssland. Han har dock antytt att han inte har någon intention att komma tillbaka till Chelsea.

Publicerad 2011-04-15 kl 09:11

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto