Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Iniesta: "Jag känner mig som en ledare för landslaget"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Iniesta tar allt större ansvar i det spanska landslaget och mot Ukraina kan han slå Raúls landslagsrekord.
- Jag känner mig som en ledare för det här landslaget, säger Barcelonaspelaren enligt Marca.

Andrés Iniesta kan i kvällens EM-kval match mot Ukraina spela sin 103:e match för det spanska landslaget efter att gjort sin debut 2006. Det skulle betyda att Iniesta går förbi Raúl och blir den sjunde mest landslagsmeriterade spanska spelaren någonsin.

- Både med Barcelona som här i landslaget har jag nått imponerande siffror (av spelade matcher) och det är alltid något som gör en väldigt nöjd. Jag vill fortsätta att njuta med landslaget och på nytt vinna titlar och ta Spanien tillbaka dit där vi förtjänar att vara. Att tangera Raúls rekord är helt otroligt och att slå det ännu mer så, säger Iniesta enligt Marca.

Efter nio år i det spanska landslaget har Iniesta blivit en av veteranerna i laget och medger att han nu har ett större ansvar än tidigare.

- Jag känner mig som en ledare för det här landslaget. Jag har inte ändrat på sättet jag ser fotboll. Under en säsong finns det stunder av allt, jag har en stor vilja att fortsätta utvecklas som spelare och ännu mer så när saker inte fungerar. Jag vill vara viktig [för laget] och att tränarna litar på mig

Isco har imponerat i Real Madrid men många har frågat sig och han och Iniesta skulle kunna spela tillsammans. Något Barcelonamittfältaren inte tror ska vara några problem.

- Isco och jag kan spela tillsammans, där finns inga problem. Om Del Bosque tycker att det är rätt väg att gå så kan vi vara tillsammans på planen. Isco är en unik talang. Han är väldigt ung och på grund av sin ålder tror jag att han kan komma att bli en ledande spelare för Real Madrid, säger Iniesta enligt Marca.

Publicerad 2015-03-27 kl 17:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons