Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Italien hade redan bokat biljetter hem

Grazie, Holland! Italien var så säkra på att Holland skulle lägga sig att de redan bokat flygbiljetter hem. Efter gårdagens vinster för Italien och Holland får italienarna boka om biljetterna.

Efter senaste EM-turneringen då Sverige och Danmark tog sig vidare på italiens bekostnad pratade italienarna mycket om att matchen var uppgjord för att de båda nations grannarna skulle ta sig vidare tillsammans på deras bekostnad.

Inför matchen igår var italienarna inne på att Holland skulle lägga sig mot Rumäneien för att slippa möta Italien i en eventuell semifinal. Förväntningar som kom på skam efter att Holland besegrat Rumänien.
- Holland-Rumänien var en lektion för oss italienare. Alla i Italien trodde att Holland och Rumänien skulle göra upp, det spred sig till och med till laget, sade Demetrio Albertini, vice ordförande i italienska fotbollsförbundet och tidigare lagkamrat med Italiens och Hollands förbundskaptener - Roberto Donadoni och Marco van Basten.

Donadoni som alltså känner van Basten väl sedan tiden i Milan har hela tiden sagt sig vara säker på att holländarens lag inte skulle lägga sig.
- Jag vet hur van Basten är. När de bad mig ringa honom kändes det meningslöst och respektlöst. Jag tvekade aldrig på honom, sade Donadoni som hade ringt upp van Basten för att försäkra sig om att Holland inte skulle låta Rumänien vinna.

Publicerad 2008-06-18 kl 09:07
Annons
Annons
Annons