Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Italiens förbundskapten: "Vi kommer att gå till VM"

Foto: Bildbyrån

Sverige och Italien gör upp om en plats i VM i Ryssland nästa sommar.
Den italienske förbundskaptenen Gian Piero Ventura är säker på sitt lag.
- Jag har aldrig övervägt möjligheten att vi ska missa VM, säger Ventura enligt TT.

Sverige samlades under måndagen inför VM-playoff mot Italien. De gjorde även italienarna, och förbundskaptenen Gian Piero Ventura mötte ett samlat pressuppbåd i Italien. Och Ventura visade självförtroende inför dubbelmötet.

- Förlusten mot Spanien påverkade självförtroendet lite grand men den förändrar inte vår övertygelse. Vi kommer att gå till VM, säger Ventura enligt TT.

Italien, då med Antonio Conte som förbundskapten, slog Sverige med 1-0 i EM 2016. Efterträdaren Ventura ser inga förändringar i det svenska laget sedan dess. 

- Sverige har samma idéer som i EM, det ligger i deras dna. Italien måste vara Italien: laget som man ser i stora matcher, det som alltid har presterat vid sådana här tillfällen.

Italien har vacklat en del och fått kritik för sitt spel, men trots det väntar Ventura sig ett stort stöd på San Siro i returmötet nästa måndag.

- Folket står bakom oss, det har de alltid gjort. Att det har sålts över 65 000 biljetter till matchen på San Siro är ett tydligt svar. Det finns förväntningar och vår vilja är att fira det vi anser att vi förtjänar", säger han.

Publicerad 2017-11-06 kl 15:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons