Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

”Januzaj väljer England"

Foto: Scanpix

Adnan Januzaj uppges ha bestämt sig.

Adnan Januzaj uppges ha bestämt sig.

Brittiska Daily Mail skriver idag att 18-åringen valt det engelska landslaget.

Manchester United supertalang, Adnan Januzaj, har ganska angenäma problem vad gäller den framtida landslagskarriären.

18-åringen Januzaj kan i dagsläget välja att representera fem olika länder; Belgien, Albanien, Serbien, Turkiet, eller just England.

Problemet vad gäller en eventuell framtid i England är att Januzaj måste varit bosatt i landet under en femårsperiod, vilket i Januzajs fall innebär ytterligare tre år då han inte kan representera England.

Men nu skriver brittiska Daily Mail alltså att Januzaj bestämt sig för England och att förbundets ordförande Greg Dyke ser över eventuella möjligheter i regelverket.

Januzaj uppges helst vilja representera Kosovo, men i och med att de i dagsläget inte finns registrerade som en Fifa-nation ska det alternativet ha fallit.

Januzaj har tidigare tackat nej till att spela för Belgien, landet som han är född i, vilket har lett till en frostig relation med förbundskapten Marc Wilmots:

- Det är omöjligt att förhandla med mig. Är grabben tillgänglig? Vill han spela? Perfekt, visa det för mig, säger han enligt Daily Mail.

- Är man på de högsta nivån i Manchester United så visa mig vad du går för och om jag behöver dig så ringer jag. Men jag ger inga löften.

Publicerad 2013-10-17 kl 09:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons