TV: Müllers kanonskott gav Tyskland oavgjort mot Spanien

Fotbolls-VM 2022

Tyskland och Spanien är två av de stora favoriterna i sommarens VM.
Under fredagen spelade länderna 1-1 i en landskamp efter att Thomas Müller kvitterat med en läcker träff.

De regerande världsmästarna Tyskland tog under fredagen emot världsmästarna från 2010, Spanien, i en landskamp i Düsseldorf. Prestigemötet slutade oavgjort efter två mål i den första halvleken.

Redan efter fem minuter skulle gästerna ta ledningen. Andres Iniesta hittade fram med en utsökt passning till Rodrigo och Valencia-anfallaren tryckte dit 1-0.

I den 35:e minuten kom Tyskland tillbaka. Thomas Müller skickade iväg ett kanonskott bakom David De Gea.

I den andra halvleken avtog tempot i spelet något. Matchen slutade 1-1 mellan två av storfavoriterna i sommarens VM i Ryssland.

Lagens startelvor:

Tyskland: Ter Stegen - Kimmich, Hummels, Boateng, Hector - Khedira, Kroos - Müller, Özil, Draxler - Werner.

Spanien: De Gea - Carvajal, Ramos, Piqué, Alba - Thiago, Iniesta, Koke - Silva, Rodrigo, Isco.

Publicerad 2018-03-23 kl 22:38