Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Kroatiens stjärna om supportrarna: "Det är vansinne"

Matchen mellan Italien och Kroatien blev avbruten i tio minuter då de kroatiska supportrarna kastat in bengaler på planen.
- Det är vansinne, tycker Luka Modric.

Efter ungefär 73 spelade minuter mellan Italien och Kroatien började de kroatiska supportrarna kasta in bengaler på planen och domare Kupeirs valde att tillfälligt bryta matchen.

Italiens förbundskapten Antonio Conte var orolig att matchen inte skulle kunna genomföras.
- Jag var rädd att domaren skulle avbryta matchen, han var väldigt bestämd på att stoppa matchen om de inte slutade, sa Conte enligt Gazzetta dello Sport.

Kroatiens förbundskapten, Niko Kovac, gick på ensamt manér emot sina supportrar och försökte få dem att sluta kasta in bengaler. Kovac bad om ursäkt för vad som hände, men menade också att resultatet troligen kommer stå kvar.
- Jag bad om ursäkt till alla på planen. Det som hände är inte acceptabelt. Vårt folk är inte så här.

- Det kommer säkert bli en utredning och straff, men matchen spelades klart regelrätt. Resultatet blev 1-1 och kommer förbli så, sa Kovac.

Luka Modric som var tvungen att kliva efter en dryg halvtimme var något mer uppgiven efteråt.
- Det är alltid samma sak, jag förstår inte varför de gör det. Jag förstår inte varför de fortsätter att göra dessa saker och varför de beter sig så här, det är vansinne, sa Modric.

Enligt Gazzetta dello Sport fortsatte många av de kroatiska supportrarna att vara huvudpersoner efter matchen, då de ska ha kastat föremål mot polisen. 17 kroatiska supportrar ska ha gripits.

Publicerad 2014-11-17 kl 12:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons