Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Lagerbäck inte oroad för Seb

Spela i andradivisionen och riskera sin landslagsplats? Nej tack, säger Sebastian Larssons som vill flytta från Birmingham. Än så länge verkar det dock räcka med spel i The Championship då mittfältaren återigen togs ut i landslaget.
- Det är en ändå en tuff liga Sebastian spelar i, säger Lagerbäck.

Ända sedan det stod klart att Birmingham trillade ur Premier League har Sebastian Larsson omgärdats av flyttrykten. Såväl Blackburn som Newcastle har sagts vara intresserade av att värva svensken, men Birmingham vill inte sälja honom.

Som en av laget bästa spelare förra året ser klubben honom som en viktig del i pusslet de lagt för att återvända till Premier League direkt. Som fotbollskanalen.se kunnat berätta tidigare kräver nu Birmingham att han gör ett år i The Championship med klubben.

För lång tid utanför det rampljus som det innebär att spela i Premier League skulle kunna innebära större svårigheter att behålla platsen i landslaget. Förbundskapten Lars Lagerbäck verkar än så länge inte orolig över att Larsson huserar i The Championship.

- Det är en ändå en tuff liga Sebastian spelar i, säger Lagerbäck apropå att Birmingham trillat ner ett snäpp i seriesystemet.

Publicerad 2008-08-12 kl 17:47
Annons
Annons
Annons