Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Lagerbäck om Ronaldos sågning: "En ganska fin komplimang"

Foto: Bildbyrån

En besviken Cristiano Ronaldo sågade Island efter Portugals 1-1-möte i EM. Något som den dåvarande förbundskaptenen Lars Lagerbäck ser som något positivt.
- Då har vi i alla fall irriterat honom som motståndare, säger Lagerbäck till Dagbladet.

Det var efter Portugals EM-premiär mot Island i somras, 1-1, som Cristiano Ronaldo sågade motståndet. Real-stjärnan tyckte att islänningarna firade överdrivet mycket och sågade ambitionsnivån.

- De gör ett mål på två chanser, sedan spelar de bara försvarsspel. Så firar de som om de vunnit EM eller något, det är att ha små ambitioner. De kommer inte att uppnå något, sa Ronaldo då.

I en intervju med norska Dagbladet så kommenterar den dåvarande förbundskaptenen för Island, Lars Lagerbäck, superstjärnans utspel. 68-åringen ser det positivt att man lyckades störa portugisen så pass mycket.

- Vad han sa får han stå för. Mig bekymrar det inte, säger Lagerbäck.

- Jag tror att han sa det i väldigt stor besvikelse. Jag ser det som en ganska fin komplimang. Då har vi i alla fall irriterat honom som motståndare.

Lars Lagerbäck har haft en relativt lugn inledning som förbundskapten för Norge. Inom kort menar 68-åringen att det är dags för att borra ner huvudet för att komma igång på allvar.

- Efter denna vecka kommer jag att isolera mig. Jag ska se igenom x antal matcher med cirka 35 spelare. Av de norska landskamperna 2016 har jag bara sett den mot Tjeckien ordentligt. Jag ska också kolla igenom några matcher med Nordirland de kommande sju till tio dagarna, säger Lagerbäck till Dagbladet.

Nordirland borta blir Lagerbäcks första match i VM-kvalet den 26 mars. En mycket viktig match direkt för nye förbundskaptenen då Norge bara plockat tre poäng på de fyra första matcherna.

Publicerad 2017-02-17 kl 19:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons