Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Lagerbäck ratade Ödegaard: "Besviken och irriterad"

Foto: Bildbyrån

Lars Lagerbäcks beslut att återigen peta Martin Ödegaard har kritiserats.
Nu uttrycker 18-åringen själv sin besvikelse.
- Jag hade väl hoppats på det själv och till viss mån förväntat mig de, säger Ödegaard till norska TV2.

Lars Lagerbäck valde återigen att peta den norske talangen Martin Ödegaard i A-landslagstruppen. Real-lånet är ordinarie i Heerenveen som går mycket starkt i Eredivisie och är tvåa i ligan. Efter beslutet att ännu en gång peta Ödegaard har Lagerbäck kritiserats. Den svenske förbundskaptenen menade att 18-åringen inte var "sportsligt kvalificerad".

- Det är bara nonsens, sa TV2-experten Jesper Mathisen.

- Det finns spelare i den här truppen som inte spelat matcher på en lång tid.

Den förre Liverpool-spelaren John Arne Riise kallade det en "skandal" att Ödegaard inte var med i truppen och menade att något måste ha skurits sig mellan honom och Lagerbäck.

Nu uttalar sig Ödegaard själv om petningen.

- Jag hade väl hoppats på det själv och till viss mån förväntat mig det. Jag känner att jag har presterat bra över tid här och spelar i ett lag som gör det bra i en bra liga. Jag hade hoppats att det var tillräckligt, men det var det dessvärre inte. Det var en besvikelse, men så är det. Man får acceptera det också, säger Ödegaard till norska TV2.

- Man blir alltid lite besviken och så blir man ju irriterad, men man kan inte gå runt och irritera sig över sådant. Man måste fokusera på vardagen igen. Vi har en stor match till helgen (mot Ajax) och då får man hellre fokusera på det och njuta av att man spelar stora och bra matcher.

Ödegaard träffade nyligen Lagerbäck på ett event.

- Det var inte så mycket vi pratade. Det var mer generellt att hälsa och att jag kunde ta kontakt om det var något jag undrade över. Utöver det snackade vi inte så mycket, säger 18-åringen.

Publicerad 2017-09-27 kl 17:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons