Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Lagkompisen förnekar överfall på Kaka: "Jag är ingen dålig person"

Brasiliens landslag skakades av uppgifter om ett jättebråk mellan Kaka och Felipe Melo. Snicksnack, hävdar den sistnämnde.
- Jag är ingen dålig person, säger han.

Enligt inhemska medier i Brasilien ska Melo ha tryckt till Real Madrid-stjärnan Kaka så pass hårt i en tackling att denne vägrade prata med honom efteråt. Vissa tidningar rapporterade även om handgemäng och hetsig ordväxling spelarna emellan.

- Det stämmer inte, säger Felipe Melo till AP efteråt. Det enda Kaka sade till mig var att satsningen var oschysst.

Att Juventus-innern skulle ha försökt skada Kaka medvetet tillbakavisas också bestämt.

- Jag är ingen dålig person. Sättet som tidningarna skrev fick mig att framstå som elak. Om jag går in hårt i en situation är det för att jag spelar på det sättet, inte för att jag försöker göra någon illa. Jag har en familj som kommer att fråga varför jag gör så här mot Kaka, säger Melo.

Enligt AP överväger Kaka och Melo att starta rättsliga processer mot de medier som dragit för långtgångna slutsatser av ”icke-historian”. Även Brasiliens fotbollförbund kommenterar händelsen på sin hemsida.

”Felipe Melo upplever att han oförskyllt fått skulden för något som inte ens inträffat. Han är Kakas vän”, skriver förbundet.

För att offentligt visa upp sin sämja passade Kaka och Melo på att krama varandra inför ögonen på en grupp journalister vid måndagens pass i Sydafrika, där de laddar inför VM.

Publicerad 2010-05-31 kl 19:21
Annons
Annons
Annons