POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
10å

Lagrell: "Vi har många fler kandidater"

Erik Hamrén stannar i Rosenborg och förbundsbasen Lars-Åke Lagrell känner stor besvikelse. Samtidigt lovar han att flera andra kandidater fortfarande är aktuella för jobbet.
- Det är naturligtvis väldigt tråkigt, men vi står inte tomhänta, säger Lagrell till fotbollskanalen.se.

Efter besöket i Trondheim och Rosenborgtränaren Hamréns positiva kommentarer trodde de flesta att han snart skulle kontrakteras av landslaget. Lars-Åke Lagrell hävdar dock att man aldrig kom så långt i diskussionerna som allmänheten trott.

- Nej, han fick inget konkret erbjudande. Det var faktiskt så att klubben aldrig gav tillåtelse för oss att inleda en förhandling. Det är likadant med alla som vi kontaktat.

Nu vill SvFF ha lugn och ro i slutfasen av arbetet. Hur lång tid det dröjer innan en förbundskapten kan presenteras vet inte Lagrell.

- Vi har ingenting emot att tidningarna spekulerar. Men från och med nu är vår butik stängd. Det blir för mycket att medierna lägger ord i munnen på oss i det här ärendet. Vi ber att få andrum till dess att platsen tillsatts.

Tror ni att det handlar om månader, veckor eller dagar?

- Det är omöjligt att svara på. Men många vore lämpliga att bli tränare i landslaget.

Många tänkbara personer är ute ur leken. Måste ni vidga ert nät för att hitta rätt man?

- Nej, jag tycker inte det. Det finnns fortfarande fullt av duktiga människor som skulle kunna klara sig bra på posten. Någon oro känner vi inte alls.

Publicerad 2009-10-30 kl 16:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå