Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lagrell: Vi har pratat med Pia

Thomas Dennerbys kontrakt går ut 2012, precis som Pia Sundhages.
Och nu bekräftar Lars-Åke Lagrell för Fotbollskanalen att man håller en ständig dialog med Sundhage om utvecklingen.

Men Lagrell är snabb med att betona för Fotbollskanalen att ingenting är bestämt än.

"Thomas Dennerbys kontrakt går ut 2012 och det är en öppen fråga efter det" säger Fotbollförbundets ordförande till Fotbollskanalen.

"Vi kommer nu ha en utvärdering om hur turneringen har varit. Vi kommer lyssna av med spelarna och höra deras syn på saken."

"Men mycket ligger också i Thomas händer, hur han ser på saken. Han har suttit länge på posten, längre än det var tänkt från början. Han är tjänstledig från sitt jobb på polisen och kanske måste återvända dit."

ANNONS

Pia Sundhage har haft en framgångsrik VM-turnering med sitt USA och har nämnts som en självklar ny förbundskapten av bland annat Fotbollkanalens Olof Lundh. Och Lagrell bekräftar att man för en dialog med den karismatiska tränaren:

"Självklart har vi kontakt med Pia. Jag anställde henne från första början och hon har varit på förbundet länge. Sedan har hon försvunnit på utflykt till Kina och USA, men vi har hela tiden fört en dialog."

"Vi träffades senast i höstas tillsammans med Susanne Erlandsson, bara för att stämma av läget. Vi frågade henne om hennes sociala situation och om hon kan tänka sig att komma tillbaka till Sverige och förbundet. Vi har inte lovat Pia något, och hon har inte lovat oss något, men vi vet var vi har varandra."

Men även om kontraktsituationen ser läglig och sammanträffande ut med Dennerby och Sundhage så är ändå Lagrell försiktig med att skriva någonting i sten:

"Sen är det omöjligt att säga hur fotbollsvärlden ser ut 2013. Ser USA det som att man vann silvret, eller ser de det som en besvikelse? Kanske får Pia ett erbjudande som vi inte kan matcha ekonomiskt?

ANNONS
Vad som helst kan dyka upp, men båda situationerna med Thomas och med Pia är öppna."
Publicerad 2011-07-19 kl 15:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto