Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

LANDSLAG

Lampard tror på Redknapp som Englandmanager: ”Skulle vara lysande”

Harry Redknapp vill bli manager för England. Systersonen Frank Lampard backar upp honom.
- Säker på att han skulle vara en lysande manager, säger Lampard till BBC Sport.

Just nu är som bekant Harry Redknapp manager för Tottenham Hotspur och gör det ju också rätt bra – laget tog ju exempelvis en meriterande seger på San Siro i veckan. Efter nästa sommars EM kommer Fabio Capello att sluta som tränare för England, och Harry Redknapp har ju gjort känt att han är sugen på den posten. Hans systerson Frank Lampard säger nu att han gärna skulle se Redknapp som tränare för England.

- Det är upp till honom och FA att bestämma om – men det hade varit trevligt om det var en manager för England, säger Lampard.

- Just nu gör Harry ett fantastiskt jobb med Spurs och om han fick möjligheten att träna England är jag säker på at han skulle vara en lysande manager.

Allt detta är ju dock ett drygt år bort och England ska fortfarande spela en hel del matcher med Fabio Capello. Efter misslyckandet i VM i Sydafrika verkar laget vara på gång igen, och man slog ju bland annat Danmark förra veckan. Men Lampard menar att det krävs att man för en gång skull lyckas i ett mästerskap snart, för att säga att landslaget är på rätt köl.

- När vi når EM och gör bättre ifrån oss än i VM, då kan vi säga att vi har gjort det.

Publicerad 2011-02-19 kl 11:41