Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Landslaget imponerat av nya arenan

Trots att den nya nationalarenan är långt ifrån klar är fotbollslandslaget imponerat.
- Det är så man längtar till att stå här och sjunga nationalsången med 50 000 andra, säger förbundskaptenen Erik Hamrén.

Sveriges nya nationalarena beräknas stå klar om lite mindre än ett år och ska då ta in 50 000 personer på läktarna. Landslagstruppen fick på måndagen chansen att gå in på arenan och se vad som ska bli deras nya omklädningsrum och spelplan. Det kanske var svårt att se framför sig då det mest är grå betong just nu.

- Den kommer nog bli fantastisk att spela på. Det är svårt att veta hur den kommer stå sig mot andra arenor då den inte är klar än, men jag hörde att de hämtat inspiration från Emirates (Arsenals hemmaarena) och den är ju helt fantastiskt, säger Andreas Granqvist.

Sebastian Larsson är av samma åsikt, Emirates är en riktigt bra arena - och så kommer även den här att bli.

- Det ser ut att bli en fantastisk arena. Inte bara stor, men väldigt fin och förhoppningsvis kan vi locka en del publik här.

TT: Hur är den jämfört med din nya hemmaarena, Stadium of Light?

- De blir ungefär lika stora tror jag. Den här är helt jämn, medan Stadium of Light har lite nivåskillnader. Självklart en fantastisk arena och något som behövs för svensk fotboll.

TT

Publicerad 2011-08-08 kl 18:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons