Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Läsarnas drömlott - England: "Vi kommer att bli svåra att slå"

Foto: Scanpix

Fotbollskanalens läsare har sagt sitt: England är en drömlottning. Något som förbundskaptenen Roy Hodgson inte håller med om.
- Vi kommer att vara svåra att slå, säger han till Goal.com.

Fotbollskanalens läsare vill se England i den svenska EM-gruppen tillsammans med Ukraina och Nordirland.  Bloggaren Frederic Pavlidis menar däremot att det är farligt att hoppas på England.

- De börjar få ordning på saker och ting. De spelar rätt stabilt nu. Och som det känns nu känns det inte som något särskilt bra alternativ. Jag hade hellre valt Portugal exempelvis, sa han i gårdagens Fotbollskanalen News.

Någon som håller med Pavlidis är den engelska förbundskaptenen Roy Hodgson.

- Vi är inte ett lätt lag att slå och göra mål på , det är bra nyheter inför framtiden. Jag tycker att vi har några fantastiska spelare i vår offensiva sexa som kan vinna matcher för oss, säger tränaren till Goal.com.

-Det vackra är att vår fina form har gjort oss till toppseedade där det bara fanns fem platser. Så att vara i toppgruppen och undvika andra starka lag är såklart en fördel.

Även FA:s ordförande Greg Dyke verkar självsäker inför turneringen. Enligt BBC:s reporter Richard Conway ska Dyke ha uttryckt en längtan till finalen där England kommer att höja pokalen.

- Jag ser fram emot lottningen, men jag ser fram emot turneringen ännu mer på grund av att vi kommer att vinna.

Från klockan 17.30 kan ni följa EM-lottningen här på Fotbollskanalen i #Superlive tillsammans med Olof Lundh och Axel Pileby.

Publicerad 2015-12-12 kl 10:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons