Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
50v

Lundh: "Det är Sveriges hopp"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Sverige börjar på hemmaplan, har slagit Frankrike och är i underläge. Detta kan vara en fördel för det svenska landslaget.
- Det är Sveriges hopp, menar Olof Lundh.

Efter att förbundskaptenen Janne Anderrsson hade presenterat sin trupp mot Italien så var Olof Lundh inte alls förvånad.

- En väldigt väntad trupp, sade Lundh efter presskonferensen.

Förutom att Janne Andersson har tagit ut en ersättare, Johan Larsson, för Lustig som är avstängd samt att Jimmy Durmaz är med i truppen igen så är det inga förändringar sen senaste uttagningen.

- Det är uppenbart att Janne litar på de som har tagit Sverige till ett playoff och att dem ska få chansen att ta Sverige till VM mot Italien, säger Olof Lundh.

Italien är storfavoriter och Sverige har inte besegrat Italien i en tävlingsmatch sedan 1987.

- Det som är Sveriges hopp är att man har rubbat Frankrike och att man vet att man är ett kollektiv. Kanske också att Italien underskattat Sverige utan Zlatan Ibrahimovic och att man på det sättet kan överraska, säger Lundh och fortsätter:

- Jag tror det är en fördel att Sverige dessutom börjar hemma. Då kanske man kan åka till Milano med ett hyffsat reslutat och där göra ett mål på bortaplan som är mer värt.

Publicerad 2017-11-01 kl 16:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons