POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

LUNDHS PODCAST: Gustafson om A-landslaget: "Inte ett hyperstort steg"

Han är en av Sveriges mest intressanta unga mittfältare. Och Simon Gustafson känner att steget till A-landslaget inte är en omöjlighet.
- Det är inte ett hyperstort steg, säger han i podden "Lundh".

Simon Gustafson är en av Sveriges mest intressanta mittfältare för framtiden. Han har spelat en hel del i U21-landslaget och han var även med under landslagets januariturné tidigare i år.

- Det var en cool upplevelse och ett givande läger. Och motiverande, man växer som spelare att bli uttagen och få vara där och träna med alla spelare och ledare, säger han i podden "Lundh".

Och den tekniske mittfältaren känner att klivet till det "riktiga landslaget" inte är alltför långt. Många spelare från januariturnén har redan tagit steget till A-landslaget - kanske är Simon Gustafson näste spelare att göra det.

- Det var många skickliga spelare under januariturnén och de som kommit upp i riktiga landslaget är bra spelare som förtjänar det. Det har väl känts hela tiden att det inte är ett hyperstort steg, även om det är ett steg. Men det minskar när spelare från ens omgivning, i allsvenskan, kommer med.

- Men man ska ha sitt fokus på här och nu i klubblaget, och inte hur stort steget är till A-landslaget. Är man tillräckligt bra kommer man med.

Publicerad 2015-04-30 kl 18:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå