Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Mästare i Premier League - räknar ändå med att petas i EM

Foto: Scanpix

Danny Drinkwater är med i Roy Hodgsons engelska bruttotrupp inför EM. Ändå räknar mittfältaren inte med en biljett till Frankrike.
- Mittfältet har mycket kvalité, säger han.

Han var United-talangen som såg ut att försvinna ut i det tomma intet. Men efter en omstart i Leicester så har Danny Drinkwater jobbat sig tillbaka till Premier League och blev i år mästare i den engelska högstaserien.

När förbundskaptenen Roy Hodgson i måndags tog ut sin bruttotrupp så fanns Drinkwater med bland de 26 spelarna. Inför EM ska den truppen reduceras ner till 23 man där Leicester-mittfältaren räknar med att vara ett av de namnen som inte finns med på den slutgiltiga listan.

- Mittfältaret har mycket kvalité, och spelarna som vi pratar om har en otroligt hög nivå. Det har spelat på toppnivå så jag kommer att förstå det beslutet. Jag kommer att jobba hårt igen nästa säsong så får vi se hur långt jag kan nå, säger han till Sky Sports.

- Även om jag inte kommer bland de 23 i truppen så kommer England ha en enorm chans till att vinna EM och jag skulle älska att vara involverad. Den här säsongen har varit enormt positiv för mig och det skulle vara glasyren på kakan för mig.

Publicerad 2016-05-18 kl 13:21
Annons
Annons
Annons