Messi avgjorde supermötet - efter Ronaldos mål

Landslag

Supermötet mellan Messis Argentina och Ronaldos Portugal såg ut att bli oavgjort. Då fick Argentina en straff som Messi slog in.

Argentina slog Portugal med 2-1 i Genève - efter ett sent avgörande.

I den 14:e minuten gav Real Madrid-spelaren Angel Di Maria Argentina ledningen med 1-0, assisterad av Leo Messi. Dock kvitterade Di Marias lagkamrat i Real Madrid - Cristiano Ronaldo - efter 21 minuter.

På övertid fick dock Messi chansen från straffpunkten - superstjärnan gjorde inget misstag utan avgjorde matchen för Argentina.

Argentinas startelva: Romero; Zanetti, Burdisso, Milito, Rojo; Banega, Cambiasso, Mascherano; Lavezzi, Messi, Di Maria.

Portugals startelva: Eduardo; Pereira, Bruno Alves, Rolando, Coentrão; Moutinho, Carlos Martins, Meireles; Ronaldo, Almeida, Nani.

Publicerad 2011-02-10 kl 00:40