Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Modric: "Ödegaard var Norges bästa spelare"

Foto: Scanpix

Rekordung fick igår Martin Ödegaard start i Norges landskamp mot Kroatien. Det blev förlust med 5-1, men efteråt fick talangen beröm av sin motståndare.
– Ödegaard var Norges bästa spelare, säger Real Madrid-lagkamraten Luka Modric.

Det norska underbarnet Martin Ödegaard blev igår historisk när han fick spela från start i EM-kvalet mot Kroatien. Förbundskaptenen Per-Mathias Högmo lät den 16 år och 101 dagar-gamla talangen spela ensam på topp.

Men det blev ingen fullständig Buster-historia med Ödegaard som målskytt, istället blev det förlust med 1-5 och inget mål av underbarnet. Trots den kollektiva motgången så fick Martin Ödegaard beröm efter matchen.

– Från det jag kunde se så gjorde han en okej landskamp. Det är svårt att bedöma idag när Norge tappar så mycket. Men det är ingen tvivel om att det är en väldigt talangfull spelare och enligt mig var det kanske Norges bästa spelare idag, sa Luka Modric efteråt till NRK.

– Man kan inte förvänta sig att en 16-åring ska bära ansvaret för ett helt lag på sina axlar.

När tror du Martin Ödegaard får debutera för A-laget til Real Madrid?

Det vet jag inte, de är upp till Mr. Ancelotti. Det blir spännande att se om han får chansen. Som sagt så är han en stor talang och jag tror att han har en ljus framtid framför sig.

Publicerad 2015-03-29 kl 12:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons