Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Montenegros önskan: "Hoppas inte Zlatan kan spela"

Foto: SCANPIX

PODGORICA. Montenegro tror att Zlatan Ibrahimovic startar.
Men hoppas att han inte kan spela.
- Klart att min önskan är att han inte är med, säger förbundskapten Branko Brnovic.

Zlatan Ibrahimovic har varit skadad i sju veckor och är tveksam till spel mot Montenegro. Hemmalaget tror att den svenske stjärnan kommer att spela, men hoppas något helt annat.

- Sverige har varit utan Zlatan i två månader och det är klart att min önskan är att han inte är med nu heller eller att han bara kan spela i 15 minuter, säger Brnovic.

- Zlatan betyder givetvis mycket för Sverige, men de har andra spelare som är bra. Jag tror att Zlatan kommer att spela. Vi vet hur Sverige har spelat mot Ryssland och Österrike, men det handlar inte om Sverige utan om hur bra vi är. Vi måste vara bra för att vinna matchen.

Innan flytten till Manchester City spelade Stevan Jovetic i Fiorentina och där spelade han mot Zlatan Ibrahimovic. Han minns ett möte mer än de andra.

- Vi mötte varandra några gånger. vi bytte tröjor efter en match på San iro när vi vann med 2-1. Han gjorde deras mål och jag gjorde ett mål och en assist, säger han.

- Det har varit mycket snack om Zlatan, om han kommer att spela eller inte. Han lär säkert vara med.

Hur ser du på Sverige?

- Bra spelare, bra disciplin. Det är inte bara Zlatan som är bra. Det blir svårt för oss men vi måste vinna. Vi tänker inte på att bara ta en poäng eftersom vi inte ligger så bra till i tabellen.

Publicerad 2014-11-14 kl 12:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons