Neymars show fortsätter

Landslag

Brasilien mötte Mexico i Confederations cup och det var brassarnas stjärna, Neymar, som låg bakom det mesta.

Neymar

Brasilien startade matchen piggast och innan det gått fem minuter hade de skapat en dubbelchans i straffområdet. Bollen letade sig dock inte in i mål den gången.

Men det skulle inte dröja längre än till den nionde minuten innan Brasilien gjorde matchens första mål. Det var supertalangen Neymar som drog till direkt på volley och gav sitt Brasilien ledningen.

Det såg länge ut som målet skulle bli matchens enda, men Neymar var inte klar där. På tilläggstid snurrade stjärnan upp Mexicos högerkant innan han serverade Jô som kunde lägga in slutresultatet 2-0.

Laguppställningar:

Brasilien: Cesar - Alves, Silva, Luiz, Marcelo - Paulinho, Gustavo, Oscar - Hulk, Fred, Neymar

Mexico: Corona - Mier, Maza, Moreno, Nilo - Flores, Salcido, Torrado, Guardado - Dos Santos - Hernandez

Publicerad 2013-06-19 kl 22:58