Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Nora Strandberg gör comeback i TV4

Här kommer den första VM-bomben från TV4 – Nora Strandberg gör comeback i kanalen.
- Nora är grym, en mycket bra förstärkning till VM, säger Emir Osmanbegovic, fotbollschef på TV4.

Nora Strandberg är klar för TV4:s VM-trupp i sommar. De senaste tre säsongerna har hon jobbat som programledare för Premier League i Canal+ och kommer att bevaka det engelska landslaget under VM i Sydafrika. Hennes spetskompetens på den engelska fotbollen och faktumet att TV4 sänder samtliga Englands matcher i gruppspelet är en garanti för att tittarna får den bästa Engladsrapporteringen i TV4. Efter VM återgår Nora Strandberg till sina ordinarie arbetsuppgifter i Canal+.

- Fantastiskt spännande. Jag kommer att jobba ihop med en fotograf och redigerare som är väldigt duktig. Vi ska göra reportage och försöka skildra vad som verkligen händer kring England, sådant som man kanske inte kan läsa sig till. Det blir jätteroligt, säger hon.

Strandberg lovar att försöka komma engelsmännen in på skinnet och hitta udda, roliga och tänkvärda berättelser om tillvaron för VM:s kanske mest pressade trupp.

Hur ser du på Englands chanser i VM?
- Jag är superdålig på att tippa, men man behöver kanske inte vara mästerlig för att se att de hamnat i en relativt enkel grupp. Eftersom jag gillar förbundskaptenen Fabio Capello och italiensk fotboll blir det kul att se hur han lyckas få ihop det här laget under turneringen.

Sedan tidigare är det klart att TV4:s etablerade och kompetenta fotbollsprofiler som Patrick Ekwall, Olof Lundh, Anna Brolin också finns på plats i Sydafrika för att bevaka lagen som gör upp om VM.

- Samtliga våra VM-reportrar älskar fotboll och jobbar med fotboll året runt. De brinner för fotbollen och deras engagemang kommer att märkas i rutan, säger Osmanbegovic.

Patrick Ekwall och Olof Lundh, krönikör på fotbollskanalen.se, har följt Lars Lagerbäck sedan han tillsammans med Tommy Söderberg tog över det svenska landslaget hösten 1997 och de kommer att göra detta även under sommarens VM-slutspel. Duon kommer att leverera dagliga rapporter från Nigerias läger i Durban. Ett kärt återseende för Ekwall&Lundh, men även för Lagerbäck.

Anna Brolin har under de senaste två säsongerna bevakat spanska La Liga. Anna var stationerad i Barcelona i ett års tid och har under den perioden lyckats bygga upp ett imponerande kontaktnät. Under VM följer Anna varje steg Torres, Xavi & co tar och uppdaterar de svenska tv-tittarna med rapporter från det spanska landslagslägret.

Publicerad 2010-04-24 kl 11:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons