Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Oroligt hos Sveriges EM-kvalmotståndare - Koeman kan få sparken

Ungern ställde till det rejält för Sverige i det senaste VM-kvalet och när nationerna nu återigen ska mötas inför hösten ses vänsteryttern Dzsudzsak och tränaren Erwin Koeman generellt som de största hoten.

Holländska Voetbal International har granskat det ungerska fotbollsförbundet i det senaste numret av tidningen. Man kommer där fram till att Koeman, trots goda resultat, mycket väl kan få sparken.

Det ungerska fotbollförbundets president Istvan Kisteleki meddelade nyligen att han avgår från sin position och ny man för uppgiften ska utses i april. Enligt uppgift är det mycket sannolikt att en mer konservativ person kommer att väljas, och det ses i så fall som sannolikt att denne kommer att sparka Koeman för att sedan välja en ungersk förbundskapten.

Koemans agent Ger Lagendijk är dock inte särskilt orolig.
- Erwin har ett kontrakt som går ut först om två år. Alla klubbar röstade för att förnya hans kontrakt nyligen, så jag förväntar mig inga problem, säger han till Voetbal International.

Ungern inleder sitt EM-kval på bortaplan mot Sverige den tredje september i höst. Återstår att se om Erwin Koeman är den som leder landet då.

Publicerad 2010-03-16 kl 15:21
Annons
Annons
Annons