Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Prandelli: Kritiken har gjort Balotelli gott

Foto: Bildbyrån.

Medan Sverige och Portugal gör upp om en plats till Vm nästa sommar gör två klassiska fotbollsnationer som redan har bokat sina biljetter till Brasilien 2014 upp. Italien möter nämligen Tyskland på San Siro ikväll.

Cesare Prandelli kommer ställa upp med Mario Balotelli och Pablo Osvaldo på topp och Prandelli hoppas att Italien ska fortsätta sin tradition av att vinna över Tyskland.

- Vi kommer göra en bra match. Balotelli och Osvaldo kommer spela på topp, Rossi har tränat idag, men är inte riktigt redo. Vi vill fortsätta att ge kontinuitet till våra positiva resultat mot Tyskland. Det kommer bli en mycket vacker match.

Tysklands sportdirektör Oliver Bierhoff som varit lite kritisk till Balotelli i media och menade att om han fortsätter att agera som han gör så kommer han få det svårt i framtiden. Prandelli tonade ner det hela och menade Super-Mario är laddad inför matchen.

-Säger Bierhoff att Balotelli riskerar sin karriär på grund av sin karaktär? Det gäller för alla, inte bara Mario. Jag har aldrig sett Balotelli så här motiverad som de här dagarna, kanske har kritiken gjort honom gott, sa Prandelli om sin stjärna till italiensk media.

Italien-Tyskland spelas ikväll kl 20.45 i Milano.

Laguppställningar enligt Gazzetta dello Sport:
Italien: Buffon, Abate, Barzagli, Bonucci, Criscito; Marchisio, Pirlo, Motta; Montolivo; Balotelli, Osvaldo.
Tyskland: Neuer, Lahm, Boateng, Hummels, Jansen; Khedira, Bender; Muller, Kroos, Reus; Götze.

Publicerad 2013-11-15 kl 13:26
Annons
Annons
Annons