POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
10å

Real vill stoppa Ronaldo från firande

Real Madrid vägrar enligt AS att låta Cristiano Ronaldo att återvända till Portugal för att ansluta till truppen inför matchen mot Malta.

Orsaken ska vara att skadade Ronaldo inte ska missa något av sin rehabträning. Superstjärnan har redan börjat återhämtningen med två träningspass på söndagen. Man lär hoppas korta ned rehabiliteringen från fyra till tre veckor.

Tanken för portugiserna var att Ronaldo skulle vara med och fira den förväntade andraplatsen i Sveriges grupp vilket innebär play offplats om en VM-plats.

Världens dyraste spelare ska ha berättat om sina planer på att åka till Guimaraes för matchen och lovat förbundskapten Carlos Quieroz att vara på plats men nu kan det ställas in.

Ronaldos medverkan i lördagens vinst över Ungern har lett till en konflikt mellan det portugisiska förbundet och Real Madrid eftersom förbundet ansåg att han var frisk nog att spela men Real Madrid hävdade motsatsen. Ronaldo byttes ut redan efter 27 minuter i matchen skadad men hade problem redan innan matchen.

Publicerad 2009-10-13 kl 00:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå