Första starten för Brasiliens landslag.
Då slog Richarlison till med dubbla mål.

Richarlison firar ett av sina mål med Neymar.

Evertons nyförvärv Richarlison har rosats efter en fin start i Premier League. Under natten mot onsdagen fick 21-åringen för första gången chansen från start för det brasilianska landslaget, i träningsmatchen mot El Salvador på bortaplan.

Richarlison tackade för förtroendet genom att stå för två läckra mål i Brasiliens 5-0-seger. Först satte Everton-anfallaren 2-0 efter en kvart när han med högerfoten curlade in bollen i det bortre hörnet.

Fem minuter in i den andra halvleken satte Richarlison 4-0 när han med ett kliniskt avslut, den här gången med vänstern, hittade det vänstra hörnet.

Övriga brasilianska målskyttar i 5-0-segern blev Neymar, Philippe Coutinho och Marquinhos.

Publicerad 2018-09-12 kl 07:47