Ryssland hängde av Finland efter utklassning

Landslag

Finland-Ryssland 0-3
Alexander Kerzhakov (26), Alexander Kerzhakov (53), Konstantin Zyrianov (71)

Ryssland vinner med 3-0 och är nu bara en poäng efter Tyskland. Ryssland har 15 poäng och är fem pinnar före Finland. Dagens förlust kan alltså ha varit avgörande för Finland som har en svår väg till Sydafrika nu.

Tabellen efter onsdagens match: Tyskland 6 5 1 0 18 4 16
Ryssland 6 5 0 1 12 3 15
Finland 6 3 1 2 8 10 10
Wales 7 3 0 4 5 7 9
Azerbajdzjan 5 0 1 4 0 5 1
Liechtenstein 6 0 1 5 1 15 1

Konstantin Zyrianov utökar till 3-0 efter att ha tagit sig in i straffområdet och valt bort passningen till Pavljutjenko.

I andra halvlek slår han till igen. Alexander Kerzhakov gör 2-0 i 53:e minuten. Ryssland är på väg att haka av Finland i grupp 4.

Alexander Kerzhakov ger Ryssland en skön start. 1-0 i 26:e minuten.

Derby när Finland tar sig an Ryssland i grupp 4. Finländsk seger tar laget förbi Ryssland och upp på kvalplats i tabellen. Just nu är de två poäng efter. Tyskland är i topp.