Så nollade Englands stjärnor Spanien

Landslag

Spanien-England 0-2
Frazier Campbell (67), James Milner (73)

93 min: England vinner med 2-0 och är klart för semifinal. Däremot är Spanien mycket illa ute. De måste lita till att England slår Tyskland samtidigt som de själva vinner mot Finland. Spanjorerna har inte gjort ett mål i turneringen hittills.

73 min: Nu är Spanien riktigt illa ute i den här turneringen. England är nära seger efter att James Milner slagit in 2-0. Theo Walcott låg bakom målet efter en häftig rusch på vänsterkanten.

67 min: Frazier Campbell gör 1-0 till England. Han snappar upp ett spanskt misstag, gör en snygg fint och rakar in bollen. Otagbart för Asenjo.

62 min: Theo Walcott blir inbytt till fansens stora jubel. Ska han kunna spräcka Asenjos nolla?

59 min: Diego Capel får göra entré. Bojan Krkic kliver av.

55 min: Joe Hart blir överspelad och bollen går parallellt med mållinjen. Spanien får inte in bollen.

39 min: Frazier Campbell får återigen hoppa in. Nu är det Gabriel Agbonlahor som av någon anledning kliver av.

37 min: Bojan Krkic skjuter från distans. Långt utanför.

32 min: Sergio Asenjo räddar James Milners straff, En jätteräddning vid högerstolpen. Svettigt! Det var just Milner som hade fällts i straffområdet.

28 min: Micah Richards är framme och stör på en hörna. Det blir lite oreda i spanska försvaret.

27 min: Inga heta målchanser från något av lagen. Spanien har fortfarande inte gjort mål i U21-EM. Det blev 0-0 mot Tyskland i premiären.

15 min: Nedum Onuoha slår en slarvig bakåtpassning mot Joe Hart, som inte är med på noterna. Men Hart hinner tillbaka och räddar på mållinjen.