Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Seb Larsson missnöjd med sin landslagssituation: "Frustrerande"

Foto: Scanpix

MARSEILLE. Från start i träningslandskamp - men petad i kvalmatcherna.
Sebastian Larsson är inte nöjd med situationen.
- Det är frustrerande, säger han.

Sebastian Larsson har varit den spelaren som har fått störst förtroende av Erik Hamrén, men i de senaste EM-kvalmatcherna har han petats från startelvan. I tisdagens match mot Frankrike fick han starta, men det var i en träningslandskamp. Efter slutsignalen var han besviken.

- Det har varit frustrerande. Jag var väl tydlig med att jag var frustrerad sist och fick inte spela den viktiga matchen den här gången heller så frustrationen har inte försvunnit. Men nu är det inte landslag på ett tag så nu kan vi lägga det åt sidan och fokusera på klubben, säger han.

Vad har du fått för motivering av Erik Hamrén?

- Inget speciellt.

Frankrike vann matchen med 1-0 och Sverige fick slita för att hålla nere siffrorna.

- Vi fick kriga på ordentligt i dag, inte minst i den första halvleken. Vi slarvade lite mycket i passningsspelet. Men vi ställer upp med ett ganska nytt lag. Ett oerfaret lag. Det är klart att vi får räkna med att jobba hårt i en sådan här match och så blev det också, speciellt i första, säger Larsson.

- Frankrike är betydligt bättre men ibland måste man ha en verklighetsbild också och se vad det är för lag vi ställer upp med. Sedan får man jobba efter vad vi kan. Självklart kan vi göra det bättre. Vi stressade för mycket och gav bort bollen lite mycket.

Publicerad 2014-11-19 kl 00:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons