Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG
10å

Shaaban: ''Skönt att träningsmatcherna är över''

0-1 mot Ukraina var en klar missräkning i landslagets sista genrep innan EM. Rami Shaaban blev inbytt i paus och tvingades kapitulera på Sergej Nazarenkos skott med drygt tio minuter kvar av matchen.

- Bollen fladdrade åt alla håll. Det är ett skott som jag egentligen ska ta men bollbanan blir så här ibland med dessa bollar, sa Rami Shaaban efter matchen till FotbollDirekt.com.

Ukrainas Nazarenkos fick på ett skott utanför straffområdet i 82:e minuten som inte såg otagbart ut, och det blev också Ukrainas segermål.
- Både Elmander och Isaksson har sett reprisen och sa att bollbanan var väldigt konstig. Sådana skott kan man inte träna på att ta, fortsatte Shaaban.
Andreas Isaksson vaktade Sveriges mål i första halvlek och stod för en del fina ingripanden när Ukraina kom fram till avslut.

Så gjorde även Rami i andra halvlek som dock blev fattigare på målchanser än i första. Sveriges spel övertygade inte, framförallt inte i andra, och mycket måste bli bättre till EM-premiären mot Grekland den 10 juni.
- Just det datumet sitter nog i mångas skallar. Vår insats i dag beror nog lite på att inställningen kanske inte var på topp. Så är det alltid när man laddar för ett stort mästerskap. Jag hade dock inga problem med motivationen. Varje landskamp jag får spela är rolig.

Nu väntar två dagars ledighet för spelarna innan det bär av till alperna på onsdag. Det börjar med andra ord dra ihop sig på allvar.
- Skönt att träningsmatcherna är över. Vi får ta lärdom av förlusten i dag och få våra lagdelar att fungera bättre tillsammans. Ukraina kom till många öppna chanser och det har vi inte råd med mot Grekland, avslutar Rami, som dock lär vara andremålvakt i EM till förmån för Isaksson.

Anders Svensson
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-06-01 kl 20:20
Annons
Annons
Annons