Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

LANDSLAG

Skada stoppade Isaksson

Foto: SCANPIX

Andreas Isaksson stoppades av en skada inför Kasimpasas möte med Kardemit Karabükspor i går.
- Jag har inte hört någonting från honom, säger landslagsläkaren Leif Swärd.

Efter 47 raka matcher i Kasimpasas mål fanns Andreas Isaksson inte med i matchtruppen inför mötet med Kardemit Karabükspor. Det spekulerades till en början om Isaksson petats på grund av sviktande form, men det fanns en annan orsak bakom beslutet.

Enligt Kasimpasas egen hemsida ska tränaren Shota Arveladze ha uppgett på en presskonferens efter matchen att Isaksson drabbats av någon form av skada. Exakt vad svensken råkat ut för är inte klarlagt.

Leif Swärd har inte varit i kontakt med Isaksson efter skadan men med mindre än sex veckor kvar till EM-kvalmötet mellan Sverige och Moldavien kommer landslagsläkaren att höra av sig till Isaksson inom den närmaste framtiden.

- Jag hade ingen aning (om att han var skadad). Jag hade faktiskt inte hört någonting, säger Swärd till fotbollskanalen.se.

När var du i kontakt med honom sist?
- Jag har inte pratat med honom sedan i november. Vi har inte någon regelbunden kontakt, såvida det inte har hänt något särskilt.

Även om Isakssons skada visar sig vara lindrig så finns det risk för att han kommer att få kämpa för att ta sig tillbaka in mellan stolparna. Ersättaren Ertac Özbir gjorde en stormatch när han räddade en straff och höll nollan i 0-0-matchen mot Kardemit Karabükspor. 

Publicerad 2015-02-15 kl 20:21

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER