Spanien demolerade Liechtenstein totalt - ny 8-0-seger mot gruppjumbon

VM-Kval Europa

Gruppjumbon Liechtenstein mot gruppettan Spanien.
Då blev det en rejäl kross och gästerna vann med hela 8-0 - precis som för exakt ett år sedan.
I samma grupp vann Italien med 1-0 mot Israel efter Ciro Immobiles nickmål.

Se Italiens mål mot Israel i Sporten i spelaren ovan.

Spanien hade lekstuga på bortaplan mot gruppjumbon Liechtenstein. Spanjorerna vann till slut med hela 8-0.

Sergio Ramos inledde målskyttet redan i den tredje minuten, och sedan rann det på. Alvaro Morata, Isco och David Silva fyllde på och 4-0 var resultatet i halvtid.

I den andra halvleken fortsatte målkalaset och Iago Aspas stod för först 5-0 och sedan även 7-0. Alvaro Morata stack emellan med sitt andra mål för kvällen. Slutresultatet skrevs till 8-0 efter ett sent självmål av Liechtenstein.

8-0 var samma resultat som när lagen möttes i Spanien den 5 september 2016 i kvalets första match.

I samma grupp slog Italien Israel med 1-0 på hemmaplan efter att Ciro Immobile nickat in matchens enda mål i början på den andra halvleken. (Se målet i Sporten i spelaren ovan).

Spanien toppar gruppen tre poäng före Italien inför avgörandet i oktober.

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän