POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG

Suarez om bitattackerna: "Chiellini och Ivanovic är irriterande"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Han har blivit avstängd för att ha bitit både Branislav Ivanovic och Giorgio Chiellini. Nu menar Luis Suarez att de har en stor del i bitattackerna.

Den urugayanske anfallaren bet Chelseabacken Branislav Ivanovic under en Premier League-match och under VM i Brasilien var det Giorgio Chiellinis tur att blí biten.

Nu menar Barcelonaanfallaren att försvararna själva har en stor del i attackerna.

- Chiellini och Ivanovic, till exempel, är två personer som retar upp en igen, och igen och igen. De är irriterande men nuförtiden är det jag som provocerar försvarare. Tidigare gick jag in i batalj med dem, i dag går jag därifrån, säger Suarez enligt Gazzetta dello Sport.

- Jag har människor som hjälper mig att lösa problemet. En del av skulden har tidigare varit min, men en del av skulden måste också gå till försvararna som provocerat mig, säger Suarez enligt Gazzetta dello Sport.

- Chiellini och Ivanovic, till exempel, är två personer som retar upp en igen, och igen och igen. De är irriterande men nuförtiden är jag som provocerar försvarare. Tidigare gick jag in i batalj med dem, i dag går jag därifrån, säger Suarez.

Se när Luis Suarez biter Giorgio Chiellini i spelaren ovan.

Publicerad 2015-04-13 kl 11:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå