Suarez succé - tvåmålsskytt

Landslag

Luis Suarez är målskytt igen. I en vänskapsmatch mot Oman på måndagen gjorde han sina två första mål i den uruguayanska tröjan sedan den omtalade avstängningen han fick efter att ha bitit Italiens Giorgio Chiellini i en match i fotbolls-VM i somras.

Luis Suarez.

Den 27-årige Barcelonaanfallaren är avstängd i nio internationella matcher och avtjänar dessutom en fyra månader lång klubblagsavstängning — som dock inte gäller vänskapsmatcher.

I matchen mot Oman, som var Suarez andra landslagsmatch sedan avstängningen, satte Suarez både 1—0 och 2—0 inom loppet av tio minuter i den andra halvleken. Jonathan Rodriguez fastställde sedan slutresultatet 3—0 i den 87:e minuten.

Suarez spelade även 70 minuter i Uruguays 1—1-match mot Saudiarabien i fredags — där han låg bakom 1—0-målet, med ett volleyskott som studsade via en försvarare in i mål.

Publicerad 2014-10-13 kl 18:55