POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LANDSLAG
10å

Svennis försvarar lyxfruarna - ''En dålig ursäkt''

Flickvänner och spelarfruar är förbjudna. Englands förbundskapten Fabio Capello har bestämt sig inför VM i Sydafrika. Sven-Göran Eriksson tror inte alls på italienarens drag.
- Det är bara en dum ursäkt att skylla på dem, säger Sven-Göran Eriksson i dag till engelsk press.

Englands snöpliga sorti ur VM-slutspelet för tre år sedan skylls på att spelarnas lyxprimadonnor störde koncentrationen.

Fiaskot med respasset i kvartsfinalen fick helt enkelt flickvännerna och spelarfruarna största skulden för. Nu är Victoria Beckham och de andra så kallade WAG:sen förbjudna.

Svennis generösa sätt mot sina spelare går alltså förlorat under Capellos ledning. Sven-Göran Eriksson slår i från sig och står fortfarande för att debatten är överdriven.
– Fruar och flickvänner ska inte påverka. Och fruarna bjöds bara in när jag ansåg att det var rätt att de fanns där. Det hade inget med fotboll eller resultat att göra, säger Svennis till brittiska medier.

Men det finns ändå saker svensken ångrar. – Jag borde förberett spelarna bättre mentalt inför ett straffavgörande. Om det hade hjälpt? Det får vi aldrig veta.

Publicerad 2009-10-06 kl 11:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå