Svennis Mexiko klarade genrepet

Landslag

Sven-Göran Eriksson log nöjt åt sina mexikanska spelare under landskampen mot Ecuador, som spelades i Phoenix natten till torsdagen svensk tid. Skälet: Mexiko vann matchen med 2-1.

Ecuador ledde med 1-0 i halvtid, men förbundskaptenen Eriksson gjorde ett lyckodrag och bytte in Sinha. Sinha slog hörnan, som Leobardo Lopez nickade in fyra minuter in i andra halvlek. Och i den 89:e minuten slog han frisparken som Matias Vuoso satte i mål.
Landskampen var uppladdning för Mexiko inför VM-kvalmatchen mot Honduras den 19 november. Det är den sista matchen i den här gruppspelsomgången. Mexiko leder gruppen en poäng före Honduras och säkrar avancemang vid oavgjort. Mexiko har också råd att förlora eftersom Jamaica är tre poäng efter Mexiko och dessutom har sju mål att hämta in.