Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
LANDSLAG

Svennis sågar Capello: Måste behandla spelare med respekt

Fabio Capellos hårda ledarskap väcker stor kritik i England när inte resultaten följer med. Sven-Göran Eriksson är nu näste att kritisera italienaren.

Sven-Göran Eriksson är tillbaka i engelsk fotbolls som tränare för Leicester City. För några år sedan var han förbundskapten för det engelska landslaget och nu riktar han kritik mot nuvarande förbundskapten Fabio Capello. Italienaren anses vara för hård och kall mot spelarna – något som ”Svennis” inte uppskattar.
- Jag behandlade alltid mina spelare som vuxna män, säger han till the Sun.

- Jag skulle verkligen aldrig gå förbi en spelare i korridoren och inte prata med dem. De måste ju spela för en så självklart skulle jag prata med dem. Om du vill att ska göra allt de kan för dig så måste du behandla dem med respekt

Spelarna i det engelska landslaget upplever, enligt brittiska medier, en stor press från förbundskaptenen och värst av allt var det under VM i Sydafrika. Sven-Göran Eriksson tror på en annan typ av ledarskap där man får spelarna att må bra.
- Den stora frågan för mig är alltid om spelarna är glada. Det handlar om att bygga upp rätt relation med spelarna och skapa en bra atmosfär

Publicerad 2010-10-15 kl 14:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons